Goteo

 logo_GOTEO_color_vect

Per què tot això?

Estic embarassada del meu segon fill. El primer, el vaig tenir a l’hospital. Vaig sortir poc contenta d’un part que podia haver sigut normal i preciós, i va acabar sent un part intervingut i medicalitzat… com taaaants altres.
El cas és que aquest vull tenir-lo a casa.

Com que em costarà molt pagar-me el part a casa (ni jo ni la meva parella, no tenim feina actualment), m’he posat en contacte amb Goteo (plataforma de micromecenatge de caràcter social i codi obert), i els ha interessat el meu projecte, sobretot com a eina de denúncia del monopoli sanitari i la violència obstètrica normalitzada; i amb voluntat de fer visible el part a casa com a una opció absolutament vàlida i segura (i que hauria d’estar finançada pel sistema sanitari públic), i donant-li un enfocament feminista i proper a grups de criança. Em va semblar súper bona opció. I em fa molta il·lusió fer-ho.

I com ho farem?

Doncs com s’acostumen a fer els micromecenatges: a través d’aportacions voluntàries (molt variables) de tota aquella gent i col·lectius que estiguin interessades en finançar el projecte, i que, pel fet de participar-hi, rebran recompenses a canvi (simbòliques, de serveis, o materials).

Podeu col·laborar-hi AQUÍ.

(A l’apartat FAQ’S trobareu les respostes les preguntes més freqüents sobre com es recol·lecta el finançament, i què passa si no s’aconsegueix)

Aquest micromecenatge, el durem a terme a través de Goteo: una plataforma de crowdfunding (micromecenatge) cívic i col·laboració entorn a iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius. Així es pretén generar recursos, gota a gota, per a una comunitat de comunitats, composta per més de 65.000 persones, amb un percentatge d’èxit de finançament superior al 70%.

goteo_2

Darrere la plataforma hi ha una fundació sense ànim de lucre i un equip multidisciplinari des del qual desenvolupen eines i serveis de co-creació i finançament col·lectiu, amb una missió comuna vinculada sempre a principis de transparència, progrés i millora de la societat.

A Goteo expliquen el seu impacte amb dades obertes, comparteixen el codi font i publiquen els seus comptes.

Recompenses

Hi ha un ampli llistat de recompenses!

graciesimatgetotebagielsmonstresturusamarretadiogenesdiogenes2aupaliportam1portam2city2iraia1blaumaretamevairaia2allotscitytomillo-adultstomillo-bebeshappyphotocris2cris1marietta

Col·laboracions:

www.aupaliportabebes.com

www.maretameva.com

www.happyphotobcn.com

www.joanturu.cat

www.facebook.com/sindromedediogenes

www.portamportabebes.blogspot.com.es

www.facebook.com/niudellum

www.blaucentre.com

www.laciutatinvisible.coop

www.llibreriaallots.com

www.tomillocolorao.com

www.crisbabyphoto.com

www.lamarietta.cat

Agraïments

Cuki

Mikel Rius

Família Alonso Sales

Ferran, Núria i Emma

Alba i Marc

Elba Mansilla

Carolina Huelva

L.S.

arLet, greTa, xavi i glòria

Familia Rosalén Valera

Èric Rosalén Valera

Raquel Martinez Rovira

Montse Puig Garrido

Ari i Xavi

Joan, Rita, Maria i Pere-Quintana Viaplana

Rita, Adrián y Víctor

Ángeles Palaín

Triana, Roger y Bruno

Neus Escoto

Marta

Nurieta

Esther Vivas Esteve

Andrea Zayas Buchaca

Associació Tata Inti

Pares

Dolors Marco

Patri

Oriol Rigola

Helena Febrés Fraylich

Iraia – Niu de Llum

Inma Marcos

Agus

Berta Gaya

Laura Nieto Riveiro

Roberto i Alba

Esther

Una parella que va parir a casa el 1980

Júlia Humet Ribas

Marta Puig

Anuncis